Campos Jiménez Anna

Campos Jiménez Anna vagyok, húszegynéhány éve dolgozom töretlenül és elkötelezetten a szakmában. Gyerekterapeutaként kezdtem sok éve, már akkor is pszichoanalitikus szemlélettel. De szakmai identitásom meghatározó színévé vált a pszichoanalitikus terapeutává képződésem, formálódásom, mely a felnőttek gazdag és bonyolult belső világában is vezérfonalat ad számomra. A szavak gyógyító, önreflexiót segítő lehetősége mellett kezdettől fogva érdekelt a nemverbális módszrek közül a mozgásterápia. Gyermek és felnőtt vonalon is képződtem, gyermekekkel többnyire egyéni, felnőttekkel csoportos formában foglalkoztam mint mozgásterapeuta. A terápiák mellett az oktatás, a tudás átadása és közös újragondolása fontossá vált számomra, segít frissen tartani gondolkodásomat.
Jelenleg többnyire felnőttek pszichoanalitikus terápiájával foglalkozom, de a gyermekek sem szorultak ki munkámból. A különféle életkorok megtapasztalása kölcsönösen elmélyíti azok megértését tapasztalataim szerint. Nagyon tisztelem pácienseimet, akik rászánják magukat egy hosszabb terápiás folyamatra, mely fentekkel-lentekkel jár, és a szülőket, akik vállalják a szembenézést önmagukkal is gyermekeiket segítve, ami nélkül gyermekterápia nehezen elképzelhető.
Mindig szerettem közegben dolgozni, közösen gondolkodni, és magam is képzésekre járni. Olyan helyeken sikerült dolgoznom, ahol ezek szerencsésen megvalósultak. Most újabb kihívás számomra, hogyan tudunk vezető társammal egy szakmailag színvonalas és szerethető közeget teremteni a kollégák számára.

Szakképzettségek:

Pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus
Pszichoanalitikus
Kiképző gyermek-pszichoterapeuta

Specializációk:

Kiképző pszichodinamikus mozgás- és tánc-pszichoterapeuta
Dinamikus szenzoros integrációs terápia (gyermekeknek)
Baba-mama konzultáció

Szakmai tagságok:

Magyar Pszichoanalitikus Egyesület (MPE)
International Psychoanalytical Assosiation (IPA)
Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület (MMTE)
Magyar Orvosi Kamara (MOK)